Услуги от сервиз за газови уредби DNS Autogas

Всички монтажи на газови уредби и инжекциони са по евро стандарт и са с оригинални части. Всички газови системи са с от 2 до 3 години гаранция в зависимост от модела на газовата уредба или инжекцион.

Компютърна диагностика

Извършваме компютърна диагностика на газови уредби и инжекциони, за точно диагностиране на проблеми при работата на газовите уредби, както и за правилната настройка на разхода на газ. Диагностиката се осъществява със специализирана техника за диагностика на газови уредби.

Продажба на газови уредби и консумативи

При нас може да закупите много марки газови уредби, както и части и консумативи за газови уредби. Предлагаме части и консумативи за всички популярни газови уредби и инжекциони, както и метанови уредби.

Ремонт и поддръжка

Извършваме ремонти на газови уредби и проблеми свързани с газовите уредби. Подмяна на консумативи, регулиране на разхода, отстраняване на неизправности в газови уредби, диагностика и гаранционна поддръжка.

Газови уредби

Предлагаме качествен монтаж на почти всички модели газови урдеби на Българския пазар. Монтажите са по евро стандарт с от 2 до 3 години гаранция. В монтажа са включени диагностика и настройка на газовата уредба както и допълнителна настройка при изминати между 500 и 1000 километра.

Газови инжекциони

Монтираме газови инжекциони с високо качество на от 3-цилиндрови до 8-цилиндрови двигатели по Евро стандарт. Монтираме и газови инжекциони OBD със софтуер за мигновенна настройка на подаването на газта. Всички газови инжекциони са с гаранция от 2 до 3 год.

Метанови уредби

Предлагаме монтаж на метанови инжекциони на достъпни цени. Предлагаме различни модели метанови уредби в няколко ценови варианта. Метановите уредби са монтирани по евро стандарт и са с от 2-до 3 годишна гаранция. Предлагаме различни модели и литражи на бутилките за метанова уредба.