Сервиз за газови уредби в София - DNS Авто газ

Специализирани сме в монтажа, настройките и обслужването на газовите уредби и инжекциони за леки, лекотоварни и товарни автомобили.

При нас ще бъдете обслужени от квалифициран персонал със необходимите сертификати за монтаж на газови уредби и повече от необходимия опит, който ще ви консултира и насочи спрямо вашите нужди и желания.

Ние предлагаме качествени газови уредби на почти всички производители присъстващи на българския пазар като Lovato, BRC, Emmegas, AG, Landilorenzo, Voltran и други., като цените са едни от най-добрите цени на пазара.

Сервиза се намира в София, жк. Люлин, като преди години се намираше на бул. Сливница до бензиостанция Шел.

Сервиза е с висока репутация сред клиентите си и държи на качественото обслужване и коректния монтаж на газовите уредби, така че клиентите да са доволни и да препоръчват сервиза ни и на други клиенти.

След всеки монтаж на газова уредба, газов инжекцион или метанова уредба се извършва диагностика на уредбата и се правят настройки на работата на автомобила, като след изминати около 500 до 1000 км. правим още една безплатна настройка за да гарантираме правилната работа на газовата уредба.


изпарител за газови уредби бутилки за газови уредби