Вече 15 години предлагаме професионални сервизни услуги за газови уредби, газови инжекциони и метанови уредби с високо качество и квалифициран монтаж.

Специализирани сме в монтажа, настройките и обслужването на газовите уредби и инжекциони за леки, лекотоварни и товарни автомобили.

При нас ще бъдете обслужени от квалифициран персонал със необходимите сертификати за монтаж на газови уредби и повече от необходимия опит, който ще ви консултира и насочи спрямо вашите нужди и желания.

Ние предлагаме качествени газови уредби на почти всички производители присъстващи на българския пазар като Lovato, BRC, Emmegas, AG, Landilorenzo, Voltran и други., като цените са едни от най-добрите цени на пазара.

Сервиза се намира в София, жк. Люлин, като преди години се намираше на бул. Сливница до бензиостанция Шел.

Сервиза е с висока репутация сред клиентите си и държи на качественото обслужване и коректния монтаж на газовите уредби, така че клиентите да са доволни и да препоръчват сервиза ни и на други клиенти.

След всеки монтаж на газова уредба, газов инжекцион или метанова уредба се извършва диагностика на уредбата и се правят настройки на работата на автомобила, като след изминати около 500 до 1000 км. правим още една безплатна настройка за да гарантираме правилната работа на газовата уредба.